Momentje te gast

Noor schrijft

Daar zijn we weer! Wat een tijd geleden is het!

Over de vorige blog twijfelde ik of ik hem wel wilde delen. Ik heb hem toch gedeeld en een hele hoop reacties gekregen. Zo lief, respectvol en mooi!

Het was fijn om de blog te schrijven. Het helpt me om dingen te verwerken en daarnaast hoop ik dat anderen die het lezen, hoe goed of slecht ze ook in hun vel zitten, weer een beetje hoop krijgen.

Nu alweer een tijdje verder en de drukte van alle toetsen is gelukkig voorbij. Over vier weken zijn de centrale examens. Voor m’n gevoel is het nog heel ver weg en ben ik er nog helemaal niet goed op voorbereid. Gelukkig allemaal voldoendes als gemiddelde dus heel hoog hoef ik niet te scoren.

Super fijn dat het vanaf aankomend weekend vakantie is. Ik merk dat alle drukte van de toetsen, feestjes etc. me best veel energie heeft gekost, ondanks dat het soms ook een hoop positieve energie oplevert. Dus de vakantie gebruiken om te leren én ontspannen.

Ik moet nog steeds na al die jaren leren dat een terugval erbij hoort. Het accepteren hiervan vind ik ontzettend lastig. Wel vind ik het al makkelijker dan een tijd terug en weet ik dat, hoe lastig het ook is om dat te zien, het altijd weer beter wordt. Ik ben al uit het diepste dal geklommen, dus dan kan een klein stapje terug niet zoveel kwaad. Hoop blijven houden, verder durven kijken en de dingen doen die je leuk vindt. Dat is het belangrijkst.

M’n verjaardag is inmiddels voorbij en wat kreeg ik een hoop felicitaties. Dat was leuk! Tenslotte zorgde het ervoor dat ik me net iets meer jarig voelde. Een maandag is een rare dag daarvoor. Wel hebben mijn zus en ik onze verjaardag van tevoren samen gevierd en dat was leuk! En op de dag zelf kwam Suzan langs, wat heel gezellig was!

Mijn vakantie is geboekt! Ik ga een week zeilen in Friesland en heb er heel veel zin in. Samen met een groep dus ik hoop daar leuke mensen te ontmoeten. Het zou echt top zijn als het weer net zoals nu is. Die zon is wel heerlijk.

Daarna op naar een nieuw schooljaar met nieuwe vakken. Ik weet nog niet welke hbo-opleiding ik na het vavo wil volgen. Misschien wordt het wel een tussenjaar en ga ik Italiaans studeren. Er zijn nog zoveel landen die ik wil zien. Maar dat komt allemaal nog wel.

Tot snel en liefs van Noor!

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
Twitter
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram